Adkomst

Adkomst og beliggenhet

BH3A9686Det terapeutiske rom STÅR for det konkret fysiske rom, rommet hvor klient og terapeut møtes, og som en metafor som beskriver et psykologisk rom, et “rom” i rommet. Vi mener at vårt indre sjelsliv (innsiden) gjenspeiler seg på utsiden samtidig som utsiden påvirker innsiden. Vi er derfor spesielt opptatt av harmoni i miljøet terapien foregår. Samtidig  ønsker vi at det skal være så behagelig som mulig for deg å komme hit, Derfor er både hvordan du kommer deg hit og rommet du kommer til viktig for oss.

Kontor og adkomst

Kontor 1
Det første kontoret ligger i Råde, rett bak Vannsjø lennsmannskontor. Mosseveien 60. Samme inngang som fysioterapeut og Råde selskapsmat.

Kontor 2BH3A9993
Det andre kontore har beliggenhet i rolige og harmoniske Fjellhus hageby på Bryn i Oslo. Det er fri parkering og enkel adkomst både med bil og kollektivtrafikk. Kontoret ligger et steinkast unna Bryn skole og Brynbanen.

T-Bane: Sporene 1, 2, og 3 stopper på Hellerud som er ca 10 min. gange til lokalene.  Spor 4 går til Brynseng som er 12 min. gange til lokalene.

Buss: Buss 66 stopper ved Bryn Skole som er ca 5 min. gange til lokalene. Buss 76 stopper ved Prost Hallings vei og er ca 3 min. gange til lokalene

Tog:  Lokaltog L1 stopper på Bryn stasjon og er ca 15 min gange til lokalene

Lurer du på noe angående ankomst er det bare å ringe så får du hjelp.

 

Her finner du oss

Harald Halvorsens vei 8
0666 Oslo