Kontakt

Kontakt oss

BH3A9990Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker informasjon? For generelle spørsmål kontakt oss på epost:kontakt@viaconsensus.no

For spørsmål ang. terapi kontakt André på epost: andre@viaconsensus.no. Timebestilling gjøres på telefon så ring oss eller legg igjen ditt nummer på epost. Ring på 456 66 740 – vi ringer tilbake. Timer kan også bestilles via SMS. Send oss tidspunktet som passer deg så får blir du satt opp på nærmeste ledige time.

NB: Det er to dagers avbestillingsfrist, dvs at du må avbestille innen 2 virkedager før timen din. 

 

Interessert i å jobbe i Via Consensus?

Gode ideer oppstår når talentfulle og kreative mennesker skaper noe sammen i et miljø hvor læring oppmuntres og hvor det er lov å prøve og feile. Vi er alltid på utkikk etter kreative ildsjeler som forstår verdien av et fritt og godt arbeidsmiljø.

Kontakt oss på epost: kontakt@viaconsensus.no og merk eposten med “Jobb”

 

Driver du privat virksomhet og ønsker om å bli med i et psykolognettverk?

Har du erfaring med ISTDP og i tillegg enten emosjonsfokusert eller annen dynamisk eller psykoanalytisk terapiform ta gjerne kontakt. Vi jobber for tiden med et landsomfattende prosjekt som på sikt vil ha behov for mange psykologer fra privat sektor. Målet med prosjektet er å hjelpe de som faller utenfor flokken og som ikke har mulighet til å betale for behandling selv.

Kontakt oss på epost: kontakt@viaconsensus.no og merk eposten med “Nettverk” – Skriv litt om deg selv, med faglig bakgrunn, interesser og hvor stor kapaisitet du har.

BH3A9778 (1)